Fudbal

Rišairo Živković: Osvajanje titule i učešće u Ligi Evrope ogroman motiv

Komentari

Autor: Tanjug

27/01/2022

-

18:17

Rišairo Živković: Osvajanje titule i učešće u Ligi Evrope ogroman motiv
Rišairo Živković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Napadač Rišairo Živković pojačao je letos Crvenu zvezdu, međutim, zbog povreda često je odsustvovao sa terena i nije bio u prilici da potvrdi kvalitet. Bivši fudbaler Ajaksa je dobro počeo zimske pripreme, dobio je šansu u prvoj prijateljskoj utakmici protiv Maribora (1:1) i ostavio dobar utisak.

Zvezdin prvotimac istakao je da je primarni cilj na proleće osvajanje titule. 

"Osvajanje prvog mesta u Superligi Srbije i nastavak učešća u Ligi Evrope su ogromni motivi za sve nas. Radimo mnogo i daćemo sve od sebe kako bismo osvojili titulu i ove godine", rekao je fudbaler Crvene zvezde Rišairo Živković.


On se za klupski sajt osvrnuo i na prvi kontrolni meč protiv Maribora (1:1).

"Igrao sam dobro, premda nisam imao neke veće prilike, ali to i nije toliko bitno. Moglo se primetiti da je drugo poluvreme bilo bolje i izgledalo je dosta lakše na terenu, s obzirom na to da su mlađi igrači puni energije i željni dokazivanja".

Dotakao se Zvezdin prvotimac i proteklog perioda kada je imao problema sa povredama.

"Od pocetka priprema redovno treniram i fizički sam dobro. Najvažnije je da nisam povređen. Poslednja četiri meseca sam konstantno imao nekakve povrede, tako da me veoma raduje to što sada mogu da redovno treniram sa saigračima, zaključio je Živković.

Komentari (0)

Sport