Fudbal

Dejan Stanković: Odigrali smo zahtevan meč, bićemo sve bolji

Komentari

Autor: Tanjug

12/02/2022

-

20:23

Dejan Stanković: Odigrali smo zahtevan meč, bićemo sve bolji
Dejan Stanković: Odigrali smo zahtevan meč, bićemo sve bolji - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Prva utakmica posle priprema je uvek teška. Lepo je bilo igrati pred navijačima, poklonili smo im tri gola. Možda smo mogli da imamo nešto lepšu i tečniju igru, ali ih razumem, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Čukaričkog (3:0).


"Tim je donekle promenjen, ima tu i novajlija i emocija i ne mogu da kažem treme, ali sigurno da nije svejedno kada kročiš na Marakanu. Nisu to opravdanja, ali ih ja razumem, biće to sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Želeli su, bio je ovo jedan jak i zahtevan meč, protiv mlade i poletne ekipe, 3:0 jedan izvanredan rezultat, idemo dalje", izjavio je Stanković za klupsku televiziju.

Stanković se osvrnuo i na podršku škoro 20.000 navijača na startu drugog dela sezone.

"To je poruka i sa njihove strane, rekao sam momcima, nebitno je da li ćemo pogrešiti i 100 pasova, ali duele ne smemo da gubimo. Mora svaki od navijača da se prepozna dole sa nama, moramo zajedno da iz utakmice u utakmicu tražimo pobedu, kakva god ona bila, ali uz ovakvu podršku je igrati fenomenalno. Hvala im još jednom kao i milion puta do sada", zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Sport