Fudbal

Poslednji pokušaj PSŽ: Nude Mbapeu 50.000.000 godišnje i zvanje najplaćenijeg na svetu

Komentari

Autor: Euronews

17/02/2022

-

16:51

Poslednji pokušaj PSŽ: Nude Mbapeu 50.000.000 godišnje i zvanje najplaćenijeg na svetu
Kilijan Mbape - Copyright Tanjug/(AP Photo/Thibault Camus)

veličina teksta

Aa Aa

Kilijan Mbape je protiv Real Madrida demonstrirao svetsku klasu, u Moneovom stilu je rešio meč ispisjući na terenu samo njemu znanu putanju do gola za trijumf od 1:0.

I stigla je očekivano nova rekacija uprave Pari sen Žermena koja mu je prema saznanjima "Independenta" poslala ponudu od 50 miliona evra neto za godišnuu platu samo da se predomisli i ne ode na leto u Real Madrid iako svi kažu da je transfer odavno ugovoren i da se čeka revanš 9. marta na "Santijago Bernabeu" kako bi bio i obelodanjen.

PSŽ je potrošio devet meseci da "porodi" ostanak jednog od najboljih fudbalera današnjice i pitanje je samo zašto ovo nije uradio još u avgustu? Zašto mu u avgustu nije ponudio najveću platu u istoriji fudbala?

Pokušali su Parižani preko predsednika zemlje Emanuela Makrona da privole mladog asa na produžetak saradnje, uključili su u tu priču i njegovog idola Zinedina Zidana. I nisu dobili ništa.

Prema informacijama iz Španije, Real je već zaključio ugovor sa igračem na 200 miliona evra neto za pet godina, plus 40 miliona evra na ruke i procenat od prodaje svih rekvizita sa njegovim znakom. I dodaju da je Mbpae dao reč, a njegova reč, kažu - vredi više od novca.

Komentari (0)

Sport