Fudbal

Napadač Totenhema zakuvao borbu za titulu u Premijer ligi: Gvaridola osedeo zbog "Prljavi Harija"

Komentari

Autor: Euronews

20/02/2022

-

11:30

Napadač Totenhema zakuvao borbu za titulu u Premijer ligi: Gvaridola osedeo zbog "Prljavi Harija"
Napadač Totenhema zakuvao borbu za titulu u Premijer ligi: Gvaridola osedeo zbog "Prljavi Harija" - Copyright Tanjug/(AP Photo/Jon Super)

veličina teksta

Aa Aa

Hari Kejn je sa dva gola na "Etihadu" doneo Totenhemu veliku pobedu nad Mančester sitijem (3:2) i u poslednjih 12 kola vratio neuzvesnost u Prmijer ligi. Siti sada ima samo šest bodova prednosti nad Liverpulom i meč više, pa se očekuje velika bitka za titulu.

"Prljavi Hari" je ponovo oduševio Ostrvo i još jednom dosolio živu ranu treneru Sitija Pepu Gvardioli koji letos nije za njega dao 150 miliona funti "pevcima".

"Kejn je prikazao najbolji performans od napadača koji sam video tokom cele sezone. Ne samo u Premijer ligi, več u svetu. Inteligencija, agresija, golovi, asistencije, bio je Hari previše dobar za Laporta i Rubena Dijaša", hvalio je Alan Širer, napadača Totenhema.

Trener Totenhema Antonio Konte savršeno je iskoristio svu moć golgetera Engleske.

"Bio je fantastičan meč. Sve što je Kejn uradio bilo je veličanstveno, uključujući i pobednosni gol. Možete pričati o odbrani šta god želite, ali su sve to gluposti, jer je to bio samo jedan čovek koji je rešio sve", komentarisao je Širer, jedan od najboljih golgetera koje je Engleska imala u istoriji.

Liverpul već u sredu dočekuje Lids i pobedom bi mogao da priđe na tri boda Sitiju. Obe ekipe imaju veoma težak raspored do međusobnog duela 9. aprila na stadionu "Etihad".

Liverpul posle Lidsa igra sa Vest Hemom (d), Brahtonom (g), Arsenalom (g), Mančester junajtedom (d) i Votfordom (d), dok Siti igra sa Evertonom (g), Mančester junajtedom (d), Kristal Palasom (g), Brahtonom (d) i Barnlijem (g).

Komentari (0)

Sport