Fudbal

Napadač Zvezde posle debija u derbijima: Golovi su moj posao, atmosfera je bila neverovatna

Komentari

Autor: Tanjug

28/02/2022

-

14:54

Napadač Zvezde posle debija u derbijima: Golovi su moj posao, atmosfera je bila neverovatna
Ohi gol - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ohi Omožuanfo se upisao zlatnim slovima u Zvezdinu knjigu istorije jer je samo posle 29 minuta na debiju u večitim derbijima zatresao mrežu Partizana.

Sjajni Norvežanin je još jednom dokazao da je poput "divlje mačke" u šesmaestercu, odbitak posle šuta Kataija smestio je na pravo mesto.

"Bilo je fantastično, pogledao sa mnogo snimaka sa ranijih derbija, ali atmosfera uživo je još bolja. Bilo je najbitnije da pobedimo, uradili smo to pred našim navijacima, na našem terenu i veoma smo srećni zbog toga", istakao je Ohi za Zvezdin sajt.

 

 

Najviše je bio impresioniran atmosferom.

"Došao sam iz male lige, navikao sam da igram pred 4.000 ljudi, ali igrati pred onolikim brojem navijača bilo je zaista neverovatno. Imao sam želju da postignem gol i doprinesem ekipi. Kada ste napadač morate da očekujete loptu na svakom mestu. Na vreme sam shvatio da će Katai da dobije duel i na meni je bilo da vidim šta će da se desi, da li će postići gol ili će se lopta odbiti. Bio sam na pravom mestu, to je moj posao".

Cilj nam je da budemo prvi, moramo da nastavimo da se borimo i idemo dalje, dodao je Ohi.

"Znam koliko je ova pobeda bitna navijačima, značajna je i meni i klubu. Bilo je mnogo emocija, sada smo jako srećni", zaključio je Ohi.

Komentari (0)

Sport