Fudbal

Stankovič ne kalkuliše: Protiv Pazaraca u najjačem sastavu

Komentari

Autor: Euronews

05/03/2022

-

20:37 >> 03:32

Stankovič ne kalkuliše: Protiv Pazaraca u najjačem sastavu
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Dejan Stanković govorio je pred duel 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u nedelju od 16:15 časova.

Stanković ne želi da kalkuliše

"Planiram da protiv Pazara izvedem najjači tim. Uspeli smo da u datom momentu ove sezone u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenstvu imamo 16 mečeva, da u kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dve u Evropi. Dvadeset utakmica momci mogu da iznesu na leđima sigurno. Nikada ne idemo na goleadu. Idemo da odigramo dobru, čvrstu i takmičarsku utakmicu", rekao je trener Zvezde za klupski sajt.

Milan Rodić se vratio trenažnom procesu, a Stanković je takođe prokomentarisao i formu Mirka Ivanića.

"Potpisao bih da Ivanić izgleda isto kao prvog dana prvenstva. Nemam nikakav problem sa njim, radi fenomenalan posao na terenu i veoma je ozbiljan igrač i samo neka natavi tako. Kao što sam rekao za Motiku, mislim i za ostale. Tu su da rade, kako bude bilo potrebno i kada odlučimo da mogu da nam pomognu, oni će igrati. Na naše veliko zadovoljstvo vratio se i Rodić. I dalje ima otok na licu i glavi, ali se vratio i juče bez problema odradio trening", rekao je.

Trka za šampionsku titulu sa Partizanom se nastavlja.

"Pritisak je podjednak, nisam tamo pa ne mogu da znam koliki je pritisak. Mada i kod nas je, kakav i treba da bude. Pravi, takmičarski. Očekujemo najbolje i tako treba da ostane. Saživeli smo se sa takvim pritiskom od kada sam ovde", zaključio je Stanković.

Komentari (0)

Sport