Fudbal

Telohranitelji na treningu uz Ronalda: Rastanak siguran ako Junajted ne uđe u Ligu šampiona

Komentari

Autor: Euronews

09/03/2022

-

11:07

Telohranitelji na treningu uz Ronalda: Rastanak siguran ako Junajted ne uđe u Ligu šampiona
Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo napustiće Mančester junajted na kraju sezone ukoliko se tim ne plasira u Ligu šampiona, ističu govoto svi svetski mediji.

Portugalski as se neočekivano nije pojavio u timu u derbiju protiv Sitija, navodno zbog povrede, boravio je u Portugaliji dok su se saigrači borili za vazduh protiv gradskog rivala koji ih je u potpunosti nadigrao i pobedio.

Vratio se jedan od najboljih igrača sveta u 21. veku na trening ali u pratnji dvojice telohranitelja, što se nije dešavalo do sada, pa je i to za medije na Ostrvu još jedan znak da je došlo velike krize u odnosu Portugalca i kluba.

 

 

Sumnja se da je priča o njegovoj navodnoj povredi izmišljena već da su uzroci neslaganje sa trenerom, a očevidci kažu da na treningu nije razgovarao sa šefom Ralfom Rangnikom i da je kamp Kanrington napustio poslednji i u pratnji svog obezbeđenja.

Prema medijima, Ronaldu je prvi cilj da na leto ode u Pari sen Žermen kako bi igrao u timu sa Leom Mesijem i Nejmarom.

Junajted polako gubi dah u Premijer ligi, ima aktivnih 1:1 iz Španije protiv Viljarala u revanšu osmine finala Lige šampiona, ali nema kvalitet za osvajanje ovog takmičenja.

Komentari (0)

Sport