Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali za Glazgov: Stanković poveo najjači mogući sastav

Komentari

Autor: Euronews

09/03/2022

-

15:27

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali za Glazgov: Stanković poveo najjači mogući sastav
Dragović - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda je krenula put Glazgova gde će sutra od 21.00 čas (TV Arena Premium 1) odigrati prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa.

Trener Dejan Stanković po prvi put ove sezone u evrokupovima nije imao problema sa igračkim kadrom pa je na put poveo najjači mogući sastav, odnosno 22 igrača. U Beogradu su ostali Bakajoko i Dioni na koje se ne računa ovog proleća, kao i mladi igrači Petar Stanić, Nikola Stanković i Andrija Radulović.

 

 

Koga će poslati na teren videćemo sutra, ali svakako da će na odluku možda uticati i činjenica da petorici igrača preti suspenzija ako sutra dobiju žuti karton a to su Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Slavoiljub Srnić, Milan Pavkov i Nenad Krstičić.

Na spisku putnika su se našli: Milan Borjan, Miloš Gordić, Zoran Popović, Kristijano Pićini, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Seku Sanogo, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Rišairo Živković, Nemanja Motika, Ohi Omožuanfo i Milan Pavkov. 

Meč sudi Holanđanin Serdar Gozibijik.

Komentari (0)

Sport