Fudbal

Stanković pred Kolubaru: Rendžers je arhiviran, idemo po duplu krunu

Komentari

Autor: Tanjug

19/03/2022

-

18:28

Stanković pred Kolubaru: Rendžers je arhiviran, idemo po duplu krunu
Stanković pred Kolubaru: Rendžers je arhiviran, idemo po duplu krunu - Copyright Printscreen/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, izneo je svoja očekivanja uoči utakmice protiv Kolubare u 28. kolu Superlige.

Crveno-beli dočekuju ekipu iz Lazarevca sutra od 18.30 sati na stadionu Rajko Mitić, uz besplatan ulaz.

"Arhivirali smo Rendžers, ali ostaje žal, pogotovo nakon što se prespava i kada se okrenemo nazad da vidimo šta smo sve uradili i šta smo mogli. Ostaje žal, jer mislim da smo dosta šansi promašili. Kao što smo pričali dosta puta, kada dođeš u „nokaut fazu“, plaćaš i najmanju grešku. Sitnice i detalji odlučuju pobednika i prolaz u narednu rundu, dosta toga smo promašili i skupo smo platili svaku grešku", izjavio je Stanković za klupsku TV.

Ostaje nam prostora da budemo preponosni. Juče smo videli par Rendžers – Braga, a mi se već poznajemo sa Bragom, pa ko zna šta je tu moglo da bude. Ali, opet govorim, arhivirali smo sve, dodao je Zvezdin trener.

"Ostaje nam odbrana duple krune, što je veliki i najvažniji cilj u ovoj sezoni. Sve ovo što je došlo, je jedan bonus za naše navijače i naš klub i jedan veliki iskorak za naše igrače".

Stanković je potom govorio o mladim Zvezdinim igračima kojima će evidentno biti pružena prilika možda već protiv Kolubare:

''Možda je momenat (za Nemanju Motiku, prim. aut). Videćemo posle današnjeg treninga jer smo dosta iscrpljeni. Videćemo ko se kako oseća i ko je koliko uspeo da odmori. Već imamo u glavi kako ćemo i šta ćemo, fale male sitnice, ali mislim da ima prostora da Nemanja počne utakmicu. Korak po korak. Čim oni treniraju i rade sa prvim timom, ima mesta za sve. Tako da će sigurno i Stanković igrati, ali videćemo da li od početka, ili će ući''.

Za kraj se dotakao i Strahinje Erakovića koji u poslednje vreme  pruža zaista sjajne partije:

''Sećam se razgovora sa Draganom Stojkovićem. Pričali smo o dosta stvari i dosta stvari se podudarilo. Tako je i sa pričom o Erakoviću. Rekao sam da je to momak koji pred sobom ima lepu karijeru. Pred sobom ima fenomenalnu bazu. On je neko ko je ozbiljan radnik i neko ko na svakom treningu gleda da izvuče maksimum za sebe. Mnogo mi je drago što to prolazi primećeno. Treba da nastavi ovako, i videćete i sami, da će se ostvariti sve što smo pričali'' zaključio je Stanković. 

Komentari (0)

Sport