Fudbal

Katai ostaje u Zvezdi do 2024. godine: Želja mu je da ponovo igra Ligu šampiona

Komentari

Autor: tanjug

10/06/2021

-

15:40 >> 15:51

Katai ostaje u Zvezdi do 2024. godine: Želja mu je da ponovo igra Ligu šampiona
Katai ostaje u Zvezdi do 2024. godine: Želja mu je da ponovo igra Ligu šampiona - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Katai, produžio je danas ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine, saopšteno je na klupskom sajtu.

Momak iz Srbobrana je za crveno-bele nastupao u prvom mandatu, u sezoni 2015/2016, i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju šampionske titule, a na "Marakanu" se vratio prošlog leta i ponovo bio jedan od glavnih uzdanica ekipe Dejana Stankovića.

Katai je u tek završenoj takmičarskoj godini odigrao 32 utakmice za Crvenu zvezdu i zabeležio učinak od 18 golova i devet asistencija.

"Posle završene sezone klub je ponudi novi ugovor, pokazali su da me žele i vrlo brzo smo se dogovorili. U Crvenoj zvezdi su ciljevi uvek najviši i nadam se da ćemo sledeće godine ponovo osvojiti šampionsku titulu, a želja mi je da opet zaigram Ligu šampiona", rekao je Katai nakon potpisivanja novog ugovora.

Njegovim ostankom na "Marakani", trener Dejan Stanković je u dobroj meri rešio pitanje lidera tima u novom pokušaju osvajača "duple krune" da se domogne grupne faze Lige šampiona.

Komentari (0)

Sport