Fudbal

Maunt podržao Žoržinja: Glavu gore, osvojićemo još mnogo toga

Komentari

Autor: Euronews

27/03/2022

-

16:41

Maunt podržao Žoržinja: Glavu gore, osvojićemo još mnogo toga
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Engleski fudbaler, Mejson Maunt, pružio je podršku svom saigrači iz Čelsija, Žoržinju koji je nedavno sa reprezentacijom Italije propustio šansu da se kvalifikuje na drugo Svetsko prvenstvo u nizu.

Prethodnih dana je vezista ''Azura'' istakao da ne može da se pomiri sa tim da je dva puta propustio šansu da postigne pogodak iz jedanaesterca u toku grupne faze kvalifikacija i da će ga to proganjati zauvek:

''Uvek pominjem da je Žorži (Žoržinjo) šaljivdžija u timu, ali kada dođe velika utakmica među nama nema ničeg osim poštovanja. Kada na tom nivou igrate finala mnogo strasti je uključeno. Glad za pobedom pogotovo za svoju zemlju mnogo znači, tako da sa tim nema šale. Tako da, ne, neću se šaliti sa njim u vezi toga što mu se desilo sa reprezentacijom Italije. Teško mi je kao igraču da gledam svog saigrača da prolazi kroz takvo nešto'', ističe Maunt, pa nastavlja:

''Zapravo sam mu poslao poruku podrške u kojoj piše 'digni glavu, imaš izvanrednu sezonu iza sebe i možemo još mnogo toga da osvojimo zajedno' ''.

Komentari (0)

Sport