Fudbal

Danac na slatkim mukama: Eriksena zovu Totenhem i Junajted

Komentari

Autor: Euronews

05/04/2022

-

12:53

Danac na slatkim mukama: Eriksena zovu Totenhem i Junajted
Kristijan Eriksen - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kristijan Eriksen se uspešno vratio na teren, zaigrao je i protiv Srbije na stadionu "Parken" gde je prošlog juna kolabrirao zbog zastoja srca na EURO u meču sa Finskom, a sve muke bi mogao da naplati u junu jer je dobio ponude Totenhema i Mančester junajteda.

Dancu ugovor sa Brentfordom ističe na kraju sezone, klub mu već nudi produžetak, ali Eriksen je u situaciji da bira bolje. Totenhem želi da ga vrati na insistiranje Antonija Kontea sa kojim je radio i u Inter, jer mu nedostaje plemeniti igrač u veznom redu. U trci je i Junajted koji bi da iskoristi situaciju da dovede kvalitetnog igrača bez obeštećenja.

 

 

"Znam Kristijana veoma dobro, on trenutno uživa igrajući fudbal i sigurno ne razmišlja šta će se dogoditi za dva, tri meseca. Jednostavno, prošao je težak period i sada uživa. Veoma sam srećan što je sa nama i nema tajni da želimo da ga zadržimo. I znamo da ćemo mi biti prvi kojima će saopštiti svoju odluku. Zato, ostavimo ga da uživa, videćemo šta će se desiti", istakao je trener Brentforda Tomas Frank.

Komentari (0)

Sport