Fudbal

Samo jako do "duple krune": Lazar Marković veruje u uspešan finiš sezone

Komentari

Autor: Euronews

07/04/2022

-

10:27

Samo jako do "duple krune": Lazar Marković veruje u uspešan finiš sezone
Lazar Marković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana savladali su Loznicu u četvrtfinalu Kupa Srbije rezultatom (2:0), a kapiten Lazar Marković, ujedno i strelac drugog pogotka, ističe da je crno-belima, ipak, prioritet osvajanje šampionske titule.

Brzonogi fudbaler ističe da tim iz Humske i dalje sve drži u svojim rukama i veruje da će on i njegovi saigrači uspeti da ispune zacrtani cilj.

"Nije nam lako da igramo protiv ekipe koja se brani, ali svako ima svoj stil i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje iako nam je ovo sekundarno takmičenje. Nama je prioritet titula, ali igramo da što dalje doguramo i da osvojimo Kup naravno“, naveo je Marković za zvaničan klupski sajt i dodao:

"U nedelju igramo protiv odlične ekipe čukaričkog koju s aklupe prdvodi sjajan trener Saša Ilić. Pripremićemo se što je bolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu na pobedu, ko nije igrao u Partizanu ne zna šta je pritisak i na terenu i van terena što je i normalno pošto smo veliki klub tako i treba da bude. Spreman sam da završimo započeto, da osvojimo titulu, mislim da je moguće i idemo samo jako“.

Komentari (0)

Sport