Fudbal

Maurisio Poketino pred otkazom: PSŽ se rastaje sa trenerom, Konte se preporučuje

Komentari

Autor: Euronews

25/04/2022

-

13:22

Maurisio Poketino pred otkazom: PSŽ se rastaje sa trenerom, Konte se preporučuje
Maurisio Poketino pred otkazom: PSŽ se rastaje sa trenerom, Konte se preporučuje - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Maurisio Poketino osvojio je titulu sa Pari sen Žermenom, ali nije to bio primarni cilj ove sezone, pa se očekivano nalazi pred otkazom.

Nije se ni završilo "pirovo slavlje", a "Parizijen" tvrdi da uprava Parižana već vodi pregovore sa trenerom oko raskida saradnje ističući da i argentinski stručnjak što pre želi da završi neuspešnu epizodu na "Parku prinčeva".

Niko u PSŽ nije zadovoljan sezonom, debakl od Reala na "Santijago Bernabeu", igre Lionela Mesija, Nejmara, Serhija Ramosa i ostalih zvezda je razočaralo navijače. Nije ih obradovala ni nova titula, ne pamti se da je jedan tim izviždan od dela navijača u momentu kada osvaja titulu.

 

 

Klub čeka novo prestrojavanje ovog leta, a počeće od trenera. Prema "Parizijena", nije samo Zindein Zidan opcija za klupu "svetaca" već je to i Antonio Konte. Trener Totenhema se, navodno, nudi Parižanima, a ako bi i došlo do ovakvog raspleta, na klupu "pevaca" bi se možda vratio Poketino.

Uz sve ovo, Kilijan Mbape je rešio da ćuti do 21. maja kada se i zvanično završava sezone. Tek tada planira da objavi ostaje li u Parizu ili odlazi u Real Madrid.

Međutim, prvo se mora rešiti pitanje novog trenera. Ovakav skup zvezda može da vodi samo čovek od autoriteta. Zidan zato i jeste prvi favorit, jer bi on možda mogao da zadrži Mbapea na "Parku prinčeva".

Komentari (0)

Sport