Fudbal

Mančester junajted ponudio Laciju 65 miliona evra za Sergeja Milinkovića Savića

Komentari

Autor: Euronews

25/04/2022

-

14:43

Mančester junajted ponudio Laciju 65 miliona evra za Sergeja Milinkovića Savića
Mančester junajted ponudio Laciju 65 miliona evra za Sergeja Milinkovića Savića - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Sergej Milinković Savić odlazi iz Rima ovog leta, a gde će tačno "Narednik" to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Italijanski "Il Mesađero" tvrdi da je prvu konketnu ponudu u Rim doneo agent igrača Mateja Kežman. Ona glasi 65 miliona evra na ime obeštećenja a poslata je iz Mančester junajteda.

Odavno postoji interes kluba sa "Old Traforda" sa srpskog prezentativca, još od vremena kada je ovaj tim sa klupe predvodio Žoze Murinjo. Međutim, do sada sem brojnih medijskih natpisa ništa se konkretno nije dogodilo. 

 

 

Zato italijanski list kaže da je ponuda stigla, ali da će on njoj raspravljati prvo igrač, a zatim gazda kluba Klaudio Lotito. Ako se veruje ovom poslednjem, SMS ne bi trebalo da ode za manje od 100 miliona evra. Novi trener Junajteda Erik ten Hag sigurno je preporuku za Sergeja dobio i od Dušana Tadića, sa kojim ima fenomenalnu saradnju u Ajaksu.

U ovom času velika je razlika u odnosu ponuda-prodajna cena, pa ćemo sačekati kraj sezone. Italijanski mediji su u poslednje vreme favorizovali Juventus kao narednu destinaciju najboljeg asistenta Serije "A" ove sezone. Navodno su ga brat Vanja, koji brani u Torinu i Dušan Vlahović, saigrač iz selekcije i veliki prijatelj nagovorili da mu je najbolje da ostane u Italiji i pređe u redove "Stare dame".

Ipak, na kraju se pitaju Sergej i Lacio. 

Komentari (1)

Dejan

25.04.2022 19:58

Prodaju Sergeja već godinama pa ništa. I uvek pred transfer sezonu krene pumpanje cene, traže preko 100 miliona , na kraju ostane u Laciju.

Sport