Fudbal

Modrić pred revanš sa Sitijem: Ne možemo se oslanjati samo na sreću

Komentari

Autor: Euronews

03/05/2022

-

16:38

Modrić pred revanš sa Sitijem: Ne možemo se oslanjati samo na sreću
Luka Modrić - Copyright Tanjug/ AP Photo/Fermin Rodriguez

veličina teksta

Aa Aa

Luka Modrić prisustvovao je pres konferenciji Real Madrida uoči revanš meča polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija (sreda, 21.00, TV Arena Premium 1). Los Blankosi žele da preokrenu rezultat nakon poraza u prvoj utakmici u Mančesteru (4:3) i obezbede plasman u finale.

Na pitanje čemu se najviše divi kod glavnog trenera Real Madrida Karla Anćelotija, Modrić se fokusirao na njegov generalni stav.

"Za mene je on jedan od najvećih trenera u istoriji sporta i svi smo bili srećni kada se vratio. Sjajno smo se proveli sa njim u prvom periodu i osvojili smo velike trofeje. Sada želimo da osvajamo velike stvari, opet sa njim", objasnio je Modrić.

Očekuje se da će Kazemiro biti u startnoj postavi protiv Sitija u sredu nakon što je igrao protiv Espanjola prošlog vikenda.

”Bez sumnje, njegov povratak nam mnogo znači, on je veoma važan deo naše igre. Siguran sam da će nam sutra pomoći da ispravimo greške koje smo napravili; on je uvek tu da pomogne. Zato smo veoma srećni što ga vidimo ponovo u timu“, istakao je Modrić.

Na pitanje da li je Real Madridu potrebna sreća za plasman u finale Lige šampiona, Modrić je bio jasan.

”Ljudima koji tako razmišljaju ništa ne govorimo, neka tako nastave. Biti ovde i osvojiti ne znam koliko trofeja u Ligi šampiona, ne možete se oslanjati samo na sreću. Malo je nepravedno i malo nas zasmejava, iako svako može da kaže šta hoće. Fokusirani smo na ono što radimo i nije nas briga šta ljudi govore. Da biste dostigli ove visine iz godine u godinu, pobeđujući velike rivale i osvajajući trofeje, morate imati više od sreće: karakter, ličnost, veru... To je ono što nas čini sposobnim da pobeđujemo" naveo je Modrić.

Komentari (0)

Sport