Fudbal

Klop nakon remija sa Totenhemom: Ovakav stil igre im je doneo bod protiv nas, ali ostaće na petom mestu

Komentari

Autor: Euronews

08/05/2022

-

10:37

Klop nakon remija sa Totenhemom: Ovakav stil igre im je doneo bod protiv nas, ali ostaće na petom mestu
Klop - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

Liverpul je u subotu uveče na svom stadionu remizirao sa Totenhemom rezultatom 1:1 i tako dozvolio Mančester sitiju da se dodatno odvoji na prvoj poziciji Premijer lige.

Trener ''Redsa'', Jirgen Klop, nikako nije bio zadovoljan načinom na koji su Sparsi igrali:

''Žao mi je, nisam prava osoba za takva pitanja. Ja ne volim takav stil fudbala, ali to je moj lični problem. Mislim da su oni ekipa svetske klase i mislim da su morali da pruže više tokom utakmice, recimo u kontekstu poseda lopte koji su imali 36-37 procenata. Bilo je teško jer su kvalitetna ekipa sa kvalitetnim trenerom. Poštujem sve što rade ali ne volim taj stil. Oni su takvom taktikom pobedili ovu utakmicu, ali su i dalje petoplasirani na tabeli'', rekao je Nemac, pa dodao:

 

 

''Mi imamo poen više nego što smo imali pre utakmice što je dobro, pogotovo kada uzmemo u obzir da smo bili u zaostatku od 1:0. Izjednačujući gol nam je bio jako bitan, međutim rezultat nije onakav kakav smo želeli i moraćemo da se pomirimo sa tim''.

Potom je istakao da ne očekuje potencijalni kiks ''Građana'' do kraja sezone:

''Voleo bih da mogu da kažem da će Mančester siti negde pokleknuti i izgubiti poene, ali ja stvarno ne vidim kako bi to moglo da se desi. Voleo bih da je drugačije, ali jednostvano mislim da nije. Ne razmišljam o tome da li će Siti sravniti Njukasl, mene zanima Aston Vila u utorak''.  

Komentari (0)

Sport