Fudbal

Ibrahimović zbog problema sa povredom završava karijeru: Koleno mu je u lošem stanju

Komentari

Autor: Euronews

10/05/2022

-

09:17 >> 09:37

Ibrahimović zbog problema sa povredom završava karijeru: Koleno mu je u lošem stanju
Zlatan Ibrahimović - Copyright Spada/LaPreše via AP

veličina teksta

Aa Aa

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović na kraju tekuće sezone završava karijeru, saopštio je poznati italijanski novinar Pere di Stefano.

Prema njegovim rečima, stanje kolena švedskog fudbalera je toliko loše da on već dugo igra pod velikim bolovima i jendostavno neće više biti u stanju da se profesionalno bavi fudbalom.

"Poslednji meseci bili su toliko dobri za Milan, da mi je baš žao što moram ovo da saopštim, ali Zlatan Ibrahimović verovatno završava karijeru. Informacija koju sam dobio od jednog prvotimca kaže da je Ibra na poslednjem treningu bukvalno plakao od bolova i da sve vreme igra pod blokadom. On trenira odvojeno od ekipe i samo im se priključi za utakmicu", rekao je Di Stefano.

Novinar Skaja tvrdi da je potvrdu o lošem stanju Ibrahimovićevog kolena dobio i od medicinskog dela stručnog štaba Milana.

"Doktori su mi potvrdili da je on u stanju da izdrži 10-15 minuta ozbiljnog fudbala. Koleno mu konstantno otiče, a čak ni operacija ne bi bila rešenje koje bi trajno otklonilo taj problem. Uz to, mnogo ga je pogodila smrt njegovog agenta Mine Rajole, tako da ukoliko Milan ove godine osvoji šampionsku titulu, uveren sam da će Ibrahimović završiti karijeru", naglasio je Di Stefano,a onda se malo ogradio:

"Priznajem, postoji 10 odsto šanse da Zlatan odigra i sledeću sezonu u nadi da bi mogao da osvoji Ligu šampiona, ali izvesnije je da će kraj biti ovog leta".

Šveđanin koji već ima 40 godina za Milan je odigrao 158 utakmica i postigao 92 gola, a ove godine je zbog problema sa povredom propustio čak 18 utakmica.

Komentari (0)

Sport