Fudbal

Dragan Stojković obišao Strahinju Pavlovića u Bazelu: Piksi sprema "orlove" za Ligu nacija i SP u Kataru

Komentari

Autor: Euronews

10/05/2022

-

13:33

Dragan Stojković obišao Strahinju Pavlovića u Bazelu: Piksi sprema "orlove" za Ligu nacija i SP u Kataru
Dragan Stojković obišao Strahinju Pavlovića u Bazelu: Piksi sprema "orlove" za Ligu nacija i SP u Kataru - Copyright Fudbalski savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Selektor najbolje fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojkvoić Piksi nastavio je sa praksom obilaska reprezentativaca, pa je tako posetio Strahinju Pavlovića u Švajcarskoj.

Njih dvojica su se sastala u Bazelu i razgovarala o daljim aktivnostima nacionalnog tima u narednom periodu.

"Posla Madrida i susreta sa Stefanom Mitrovićem i Nemanjom Maksimovićem, selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković boravi u Bazelu, gde se sastao sa Strahinjom Pavlovićem. Razgovor sa defanzivcem reprezentacije Srbije i Bazela, koji je ovog vikenda odigrao svih 90 minuta u prvenstvenoj utakmici protiv Lozane, protekao je u prijatnoj atmosferi sa akcentom na reprezentativne obaveze, pre svega predstojeće izazove u Ligi nacija", objavljeno je na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalsku selekciju Sbije krajem godina u Kataru očekuje učešče na Svetskom prvenstvu (21. novembar -18. decembar), a pre toga na programu su mečevi novog izdanja Lige nacija.

"Orlovi" nadmetanje počinju u Beogradu gde će im 2. juna rival najpre btii Norveške, a četiri dana kasnije  Slovenija, posle čega slede dva susreta u gostima protiv Švedske (9. jun) i Slovenije (12. jun).

Komentari (0)

Sport