Fudbal

Lacio odbio novu ponudu Juventusa: Malo je 50 miliona i dvojica igrača za Sergeja Milinkovića Savića

Komentari

Autor: Euronews

16/05/2022

-

10:57 >> 10:59

Lacio odbio novu ponudu Juventusa: Malo je 50 miliona i dvojica igrača za Sergeja Milinkovića Savića
Lacio odbio novu ponudu Juventusa: Malo je 50 miliona i dvojica igrača za Sergeja Milinkovića Savića - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Juventus ne odustaje od Sergeja Milinkovića Savića, a Lacio od planiranih 70 i više miliona evra za najvrednijeg igrača.

Italijanski mediji se već nedeljama bave transferom najdominatnijeg veznog igrača Serije "A", a ističu da je Lacio odbio ponudu Juventusa od 50 miliona evra i dvojice igrača.

Nada se gazda rimskog kluba Klaudio Lotito da će od Pari sen Žermena ili Mančester junajteda dobiti i više od 70 miliona evra na ime obeštećenja i ne pristaje na manju ponudu koju konstatno dobija iz Torina.

Treneru Juventusa Masimilijanu Alegriju je jasno da vezni red mora da pojača suvim kvalitetom, pa uz Pola Pogbu, čiji su predstavnici danas na pregovorima u Torinu, želi i Sergeja koji bi dobio funkciju glavnog plejmejkera u timu.

"Staru damu" čeka ozbiljno renoviranje tima jer ostaju bez Đorđa Kjelinija, Paola Dibale a možda i Alvara Morate. Udarne napadačke igle biće oporavljeni Federiko Kjeza i Dušan Vlahović, traži se pojačanje na krilu, ali pre svega dvojica majstora u sredini terena.

Sa postojećim kadrom, Juventus je inferioran u Italiji, a nekonkuretan u Ligi šampiona. To je jasno svima u Torinu.

Komentari (0)

Sport