Fudbal

Uli Henes otkrio nove detalje, možda Levandovski ostane još tri godine

Komentari

Autor: Euronews

17/05/2022

-

17:11

Uli Henes otkrio nove detalje, možda Levandovski ostane još tri godine
Robert Levandovski - Copyright AP Photo/Matthias Schrader

veličina teksta

Aa Aa

Status Roberta Levandovskog preuzeo je primat u nemačkim medijima od toga da je Bajern osvojio desetu šampionsku titulu u nizu, što izuzetno smeta počasnom predsedniku kluba Uliju Henesu.

Prema njegovim rečima, u svakom klubu na svetu postoje slične situacije kad glavna zvezda tima želi da ode, ali sportski uspesi, ipak, treba da budu u prvom planu.

"Konstantno se priča o statusu Roberta Levandovskog, a niko više ni ne pominje da je Bajern deset godina zaredom šampion Nemačke. To nije u redu. Postoje u svim klubovima ugovori za pojedine igrače koji su izuzetno važni za javnost, ali mi smo ovde svedoci da se o Levandovskom piše svaki dan", rekao je Henes.

Počasni predsednik Bavaraca istakao je i kako na relaciji Bajerna i Levandovskog ne postoje nikakvi problemiu i ne isključuje mogućnost da dve strane potpišu novi ugovor.

"Situacija oko Levandovskog je sasvim normalna u fudbalu. Jedna strana želi da ide, druga strana mu poruči da ne može, a onda onaj ko je želeo da ode saopšti da prihvata uslove. To se događa svuda u svetu. S druge strane, ukoliko Robert sutra polomi nogu to neće značiti da će mu Bajern reći da slobodno ide", rekao je Henes i naglasio:

"Poljak je uradio odličan posao u klubu, za koji je bio dobro plaćen, što znači da je situacija potpuno izbalansirana. Levandovski ima ugovor na još godinu dana i možda ga produži na još tri. To je isto sasvim moguće".

Komentari (0)

Sport