Fudbal

Mama navija za Liverpul, ali sam hteo da ostanem u Francuskoj: Kilijan Mbape otkrio zanimljive detalje

Komentari

Autor: Tanjug

24/05/2022

-

10:38

Mama navija za Liverpul, ali sam hteo da ostanem u Francuskoj: Kilijan Mbape otkrio zanimljive detalje
Kilijan Mbape - Copyright Tanjug/(AP Photo/Thibault Camus)

veličina teksta

Aa Aa

 Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape priznao je da je pregovarao sa Realom i Liverpulom, ali je istakao da je odlučio da ostane u svojoj zemlji pošto je francuski reprezentativac, prenose španski mediji.

Francuski reprezentativac, koji je nedavno produžio ugovor sa klubom iz Pariza naglasio je da je potpuno siguran u ispravnost svoje odluke.

"Francuz sam, ostajem u svojoj zemlji, u novom projektu i u novoj eri kluba. To je dobra odluka i ono što je najbitnije ona je samo moja", rekao je Mbape, koji je dodao da u novom ugovoru nema klauzulu po kojoj može da napusti klub na kraju naredne sezone i dodao:

"Sada ne razmišljam o drugim klubovima, jer moram da poštujem PSŽ. Moram da priznam da sam razgovarao sa Realom i Liverpulom. Crvena je omiljena boja moje majke, pa sam zato pregovarao sa Liverpulom. Međutim, to nije bilo ništa ozbiljno. Na kraju sam birao između Reala i PSŽ-a. Prošle godine sam hteo da pređem u Real, ali sada želim da ostanem u svojoj zemlji".

Nekoliko fudbalera Reala prozivalo je Mbapea na društvenim mrežama, a jedan od njih je bio i njegov saigrač iz reprezentacije Karim Benzema.

"Video sam kakve stvari objavljuju igrači Reala. Nemam šta da kažem...Naravno, objasniću Karimu zašto sam ostao u Pari Sen Žermenu. Nas dvojica smo u dobrim odnosima", zaključio je Mbape.

Komentari (0)

Sport