Fudbal

Novi ugovor za Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, potpisao do 2025. godine

Komentari

Autor: Euronews

25/05/2022

-

13:14

Novi ugovor za Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, potpisao do 2025. godine
Novi ugovor za Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, potpisao do 2025. godine - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Dejan Stanković produžio je ugovor do 2025. godine, saopštio je beogradski klub.

Stanković je dobio novi ugovor nakon titule šampiona Srbije, koja je odbranjena u nedelju.

Dejan Stanković je igračka legenda Crvene zvezde, a trener tog kluba je od decembra 2019. godine.

Sada kao trener ima tri titule šampiona Srbije i jedan nacionalni Kup. Priliku za drugi imaće već u četvrtak, kada će Zvezda igrati finale sa Partizanom.

Stanković je za klupski sajt izjavio da se oseća fenomenalno.

"Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve", rekao je Stanković.

Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni i najveći mogući.

"Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne menja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvek isti - dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki". 

"Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sećate se da smo pre par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao - neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno", podvukao je Stanković. 

Komentari (0)

Sport