Fudbal

Romi porasli apetiti nakon osvajanja Lige konferencija: Želi da angažuje Kristijana Ronalda

Komentari

Autor: Euronews

28/05/2022

-

11:58

Romi porasli apetiti nakon osvajanja Lige konferencija: Želi da angažuje Kristijana Ronalda
Kristijano Ronaldo - Copyright AP Photo/Luis Vieira

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Rome su pre nekoliko dana u Torinu pobedili Fejenord (2:1) i osvojili Ligu konferencija, što je njihov prvi evropski trofej u istoriji kluba, a klub iz Rima sada sada želi da angažuje Kristijana Ronalda.

Prema pisanju italijanskih i portugalskih medija, čelnici Rome su već kontaktirali jednog od najboljih fudbalera svih vremena i ponudili mu da naredne sezone pređe na "Olimpiko".

Bitnu ulogu u pregovirama, naravno, ima portugalski stručnjak Žoze Murinjo koji je već sarađivao sa svojim zemljakom u Real Madridu i na osnovu toga želi da ga dovede u Rim.

Kristijano ima važeči ugovor sa Mančester junatedom na još godinu dana, ali čak ni to ne bi trebalo da predstavlja toliko veliki problem koliko činjenica da Roma naredne sezone neće igrati Ligu šampiona, već Ligu Evrope, baš kao i "crveni đavoli", a to je nešto što Ronaldu ne odgovara, jer on želi da igra najjače takmičenje.

Inače, nakon osvajanja titule u Tirani među navijačima Rome vlada ogromna euforija i već je prodata 21 hiljada sezonskih ulaznica za narednu sezonu.

Komentari (0)

Sport