Fudbal

Trener Alegri želi samo Filipa Kostića: Di Marija sve dalje od Juventusa

Komentari

Autor: Euronews

03/06/2022

-

10:20

Trener Alegri želi samo Filipa Kostića: Di Marija sve dalje od Juventusa
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Filip Kostić, srpski reprezentativac postao je prva meta Juventusa. Iako se do skora činilo da će "Stara dama" potpisati ugovor sa Anhelom Di Marijom, dve strane su se udaljile od dogovora jer je Argentinac dobio još neke, unosnije ponude iz Premijer lige.

"Gazeta delo sport" ističe da je trener Masimilijano Alegri odlučio da klub pokuša u Torino da dovede Kostića. Pre svega jer je mlađi i ima jako dobru saradnju sa Dušanom Vlahovićem, udarnom snagom "crno-belih".

Ima Juve i adute, pre svega što krilni napadač Ajntrajta želi karijeru da nastavi u Seriji "A", zatim da što mu ugovor ističe narednog leta, pa ni Ajntraht ne bi mogao da traži neko astronomsko obeštećenje, a treće što mu je agent Alesandro Luči. On ima odlične odnose sa klubom i mogao bi da odigra ključnu ulogu u transferu.

 

 

Klub iz Frankfurta ne želi da se odrekne Kostića, nudi mu novi ugovor, ali on ne prelazi tri miliona evra neto po sezoni. Juventus može da ponudi bolju platu, a svakako će igrati u Ligi šampiona, kao i osvajač Lige Evrope.

Juventusu ostaje da krene u pregovore sa Nemcima. Pretpostavlja se da obeštećenje može da ide u okvirima od 15 do 25 miliona evra. Znaju u Juventusu da moraju da budu brzi jer samo u Italiji imaju konkurenciju u Interu, Romi i Laciju.

Komentari (0)

Sport