Fudbal

Dejan Stanković pred pripreme: Radimo na dovođenju još par pojačanja

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2022

-

19:38

Dejan Stanković pred pripreme: Radimo na dovođenju još par pojačanja
Dejan Stanković pred pripreme: Radimo na dovođenju još par pojačanja - Copyright Arena

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde okupili se na početku priprema za novu sezonu.

Zvezda će pokušati da odbrani dva domaća trofeja, a sledi joj i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Na prozivci, izjavu je dao Dejan Stanković koji je rekao:

"U zvezdi moramo brzo da arhiviramo uspehe jer su ciljevi i očekivanja velika, to nam je obaveza i dužnost. Zvezda ne može da bira šta želi da osvoji ili da stavi po strani, ide po svaki trofej i ove godine smo spremni za to", počeo je šef struke ekipe iz ljutice Bogdana.

"Istorijski ulog, mnogo bitan, prvi put titula vredi milione i direktan ulazak u Ligu šampiona, veći motiv ne postoji. Biće dosta teško i zanimljivo prvenstvo", istakao je Stanković.

Što se tiče prelaznog roka, trener Zvezde je istakao da se radi na još nekoliko pojačanja.

"Doveden je Kangva, radimo na još par pojačanja. Imamo odličan roster, igrači su izneli ogroman teret i nisu posustajali. Prelazan rok je živa stvar i ništa nije sigurno, ima momaka koji su došli sa pozajmica, priključili smo dva mlada golmana, Lučić, Mustafa, Bogdanović. Motika, Murić i Stanić će nam se pridružiti kada završe sa Evropskim prvenstvom. Ben, Kanga, Kangva i Borjan će se priključiti u sloveniji 22. ili 23.".

Dotakao se strateg crveno-belih i teme odlazaka.

"Gajiću je istekao ugovor i to je pitanje za upravu, on je odigrao fenomenalno i pokazao ozbiljan kvalitet, posle toga neke stvari ne zavise od mene, a Falko je dobio specijalnu dozvolu da ostane par dana duže."

Nakon Zlatibora, ekipa će otputovati u Sloveniju na dvonedeljne pripreme, a generalna proba pred start nove sezone biće u Sočiju, 3. jula, gde će rival biti Zenit iz Sankt Peterburga.

"Imaćemo četri utakmice u pripremnom periodu, po gradacijama. Bilo bi odlično da su momci imali malo više odmora, ali kako je za nas tako je i za sve", završio je Stanković. 

Komentari (0)

Sport