Fudbal

Selektor Dragan Stojković: Prvo poluvreme za udžbenike, blagi pad u nastavku

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2022

-

23:16

Selektor Dragan Stojković: Prvo poluvreme za udžbenike, blagi pad u nastavku
Selektor Dragan Stojković: Prvo poluvreme za udžbenike, blagi pad u nastavku - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Remi srpske reprezentacije Srbije u Ljubljani bio je poptuno neočekivan, pogotovo nakon prvih 45 minuta kada je bilo 2:0 za ''Orlove''.

Selektor Dragan Stojković takođe smatra da je prvi deo bio odličan, ali da se na startu drugog desio blagi pad:

''Mislim da je prvi deo bio baš za udžbenike i to je model igre koji mi želimo da igramo. Komforna dva gola razlike na poluvremenu i onda se dešava taj ulaz u drugi deo, gde je došlo do pada koncentracije i grešaka koje ne smeju da nam se dešavaju. Potom nam je trebalo vremena da se vratimo u naš ritam, ali generalno dobra utakmica. Četiri gola, bili smo bliži pobedi, ali fudbal je takav da morate čitavih 90 minuta da budete koncentrisani'', rekao je selektor za Arenu sport, pa nastavio:

''U prvom delu je protok lopte bio fenomenalan i Slovenija se nije pitala ništa. Zato smo i vodili. Ne mogu igračima ništa da zamerim, otišli smo malo dole na tom fizičkom planu, što je negde možda i očekivano jer umor čini svoje. I da smo pobedili večeras nama preostaju još dve utakmice gde želimo svih šest bodova. Čestitam igračima na trudu i svemu što su pokazali, dali su maksimum. Ide još jedna pauza, pratićemo gledaćemo i to je to''.

Komentari (0)

Sport