Fudbal

Osman Bukari predstavljen na "Marakani": Zvezda dobila i drugo pojačanje

Komentari

Autor: tanjug

21/06/2022

-

15:26

Osman Bukari predstavljen na "Marakani": Zvezda dobila i drugo pojačanje
Osman Bukari i MItar Mrkela - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Kao što je sprtski direktor Mitar Mrkela juče i najavio, fudbaleri Crvene zvezde danas su dobili drugo pojačanje u ovom prelaznom roku - Osmana Bukarija.

Krilni napadač ima 23 godine, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Nantu za koji je postigao dva pogotka.

"Kao što sam i najavio predstavljamo Bukarija, naše drugo pojačanje, to je igrač kakvog dugo nismo imali, klasično krilo, očekujemo od njega da ubrza našu igru, da se nametne treneru Dejanu Stankoviću, kao i da bude asistent kod mnogo golova", izjavio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela na promociji na stadionu Rajko Mitić.


Bukari je istakao da očekuje dobru sezonu i da će navijači uživati u njegovim partijama.

"Mogu da igram na oba krila kao i iza napadača. Srećan sam što sam u Zvezdi i verujem da ću opravdati poverenje", istakao je Bukari, koji je potpisao ugovor na četiri godine i nosiće "crveno-beli" dres sa brojem 19.

Podsetio se i duela sa Zvezdom iz Lige Evrope pre dve godine, rekao da se seća mnogo duela, kao i da je tadašnji njegov tim izgubio oba meča.

Takođe, rekao je i da ne oseća pritisak jer je prilično skupo plaćen za srpske uslove (dva miliona evra) i da će njegov fokus biti na terenu i da će dati sve da doprinese ekipi.

Komentari (0)

Sport