Fudbal

Srbin se seli u redove šampiona Italije: Filip Đuričić na meti Milana

Komentari

Autor: Euronews

21/06/2022

-

22:50

Srbin se seli u redove šampiona Italije: Filip Đuričić na meti Milana
Filip Đuričić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Šampion Italije želi Filipa Đuričića. Kako prenosi "Tutomerkatoveb", trener Milana Stefano Pioli traži jednog plemenitog veznog igrača, jednu "desetku" a među kandidatima je i srpski reprezentativac.

U prilog Filipu je činjenica da još uvek nije produžio ugovor sa  Sasuolom i da je praktično za devet dana slobodan igrač. S obzirom na to da Milan uvek jedan duži period skautira igrača, sigurno je Đuričić nije zapao za oko treneru Pioliju na osnovu prošle sezone koju je većim delom, zbog teže povrede, preskočio i odigrao je samo 12 mečeva uz dva gola i asistenciju.

O Đurićiću i Milanu se spekulisalo i pre godinu i po dana, kada se u klubu znali da Čalhanoglu neće ostati već će otići u Inter, ali je tada Saosulo, prma pisanju medija tražio pet miliona evra. Sada je situacija drastično promenjena, možda je došao i pravi momenat za Filipa i "roso-nere".

Slobodan je igrač, već pet godina je u Italiji i neće mu biti potrebna adaptacija na ligu a ni na sistem igre jer je na sličan navikao u Sasuolu. Videćemo šta će Milan rešiti.

Komentari (0)

Sport