Fudbal

Jokanovićev prvi radni dan u Dinamu: Želim da navijači budu ponosni na nas

Komentari

Autor: Euronews

22/06/2022

-

13:20

Jokanovićev prvi radni dan u Dinamu: Želim da navijači budu ponosni na nas
Slaviša Jokanović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpskom treneru Slaviši Jokanoviću danas je prvi radni dan na mestu šefa stručnog štaba Dinama iz Moskve i pred njim je mnogo posla.

Javnost od iskusnog stručnjaka očekuje da sa Moskovljanima ostvari bolji rezultat od prošlogodišnjeg trećeg mesta, a to u takmičenju kakva je ruska Premijer liga nije ni malo jednostavno.

"Bilo je ovo dugo putovanje. Juče sam iz beograda odleteo za Istanbul, a dana siz glavnog grada Turske stigao u Moskvu. Stigao sam na satdion koji je fantastičan i nadam se da ćemo igrati lep fudbal u sjajnom ambijentu", izneo je Jokanović prve impresije po dolasku u Rusiju.

Nekadašnji trener Partizana, Fulama i Votforda nikad se nije plašio izazova, uvek je verovao u svoj rad i uvek je, ma gde god da je radio, imao podršku navijača jer su videli sa koliko emocija pristupa poslu.

"Za ovih nekoliko sati provedenih u Dinamu osetio sam veliku podršku. Svi zaposleni u klubu s etrude da mi pomognu, a ja sma osoba koja voli da komunicira sa ljudima. Nadam se da ćemo zajendo uraditi dobar poa i da će navijači moći da budu ponosnina nas", rekao je Jokanović.

Komentari (0)

Sport