Fudbal

Vuk Rašović još tri godine u Saudijskoj Arabiji: Potpisao novi trogodišni ugovor sa Al Fejhom

Komentari

Autor: Euronews

30/06/2022

-

11:10

Vuk Rašović još tri godine u Saudijskoj Arabiji: Potpisao novi trogodišni ugovor sa Al Fejhom
Vuk Rašović novi trener Al Feihe - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski trener Vuk Rašović produžio je saradnju sa ekipom Al Fejha iz Saudisjke Arabije sa kojom je nedavno osvojio i Kup kralja.

Čelnici tima su zaista sve uradili da zadrže trenera, koji je od malog kluba napravio veliki. I ugovor je produžen, novi potpis pao je na čak tri godine, što je doaz međusobnog poštovanja. Predsednik kluba Abdela Adani, sijao je od sreće posle potpisa srpskog stručnjaka na novi ugovor.

"Najvažnije je kada su svi zadovoljni. Baš to je slučaj u mom klubu Al Fejha. Napravili smo tim, koji se sjajno uigrao i koji je poštovan od ekipa, koje imaju po nekoliko puta veće budžete od našeg. Igrali smo sjajno i pred polufinale Kupa kralja, pričao sam sa ljudima iz stručnog štaba i bio sam siguran da možemo da osvojimo pehar. Usledile su dve pobede i sve ostalo je istorija", istakao je nekadašnji trener Partizana.

Grad Al Madzma, ima samo 45.000 stanovnika ali živi za fudbal. Ugovore su produžili i naši treneri, koji su i do sada bili u Stručnom štabu (Ljubiša Ranković, Đorđe Pantić , Rudolf Marčić i Vladan Popović).

Komentari (0)

Sport