Fudbal

Dejan Stanković nakon poraza od Kopra: Odnos je dobar, ali moramo da koristimo šanse

Komentari

Autor: Euronews

30/06/2022

-

20:51

Dejan Stanković nakon poraza od Kopra: Odnos je dobar, ali moramo da koristimo šanse
Dejan Stanković nakon poraza od Kopra: Odnos je dobar, ali moramo da koristimo šanse - Copyright Printscreen/Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

U poslednjoj proveri na pripremama u Sloveniji Crvena zvezda je poražena od Kopra minimalnim rezultatom.

Po treći put su fudbaleri crveno-belih u kontrolnoj utakmici prvi prmili gol, ali za razliku od prethodnih duela, ovaj put nisun uspelli da preokrenu rezultat i izbegnu poraz. 

Trener Dejan Stanković je za TV Arena Sport izneo utiske posle utakmice:

"Kada se utakmica završi sa nulom, onda je problem realizacija. Zadovoljan sam prvim proluvremenom, pokazali smo po kom obrazcu treba da igramo. Protivniku nismo dali da izađe sa svoje polovine, stvorili smo dobre  šanse, ali ih nismo iskoristili. Iz jednog šuta primili smo gol, a moramo da ih postižemo ako hoćemo da pobeđujemo. Zbog lakših popvreda nisu mogli da igraju Ohi i Pavkov,  Rodić se takođe požalio na povredu pa sam ga iz predostrožnosti zamenio Gobeljićem. Očekujem od igrača da uskoro poprave statistiku u napadu. Opet smo primli gol prvi, pokušali da izjednačimo, ali protivnik se zatvorio i nismo uspeli da izbegnemo poraz. Kada popravimo realizaciju sve će doći na svoje mesto", izjavio je Dejan Stanković. 

Komentari (0)

Sport