Fudbal

Arsenal ponudio Laciju 65 miliona evra za Sergeja Milinkovića Savića

Komentari

Autor: Euronews

05/07/2022

-

11:19

Arsenal ponudio Laciju 65 miliona evra za Sergeja Milinkovića Savića
Sergej Milinković Savić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Sergj Milinković Savić je velika želja Arsenala i njegovog trenera Mikela Artete. Posle Dovođenja Vijere i golgetera Sitija Gabrijela Žezusa, "tobdžije" na sve načine pokušavaju da stignu do srpskog reprezentativca.

Preko menadžera Mateje Kežmana poslali su novu ponudu veću od 55 miliona evra, prenosi "Il Mesađero" i ne misle tu da se zaustave. Ukoliko i ona bude odbijena, smatraju Italijani, Arsenal je spreman da plati od 65 do 70 miliona evra, što bi izvesno zadovoljilo predsednika Klaudija Lotita.

 

 

Prema navodima "Il Mesađera", trener Maurisio Sari je spreman da Sergeju da "zleno svetlo" za odlazak i u potpunosti renovira vezni red. Međutim, da bi se okončao ovaj posao svoju saglasnost moraće da se dobije od Sergeja, koji je pre za ostanak u Seriji "A" i transfer recimo u Juventus.

U ovom času Mančester junajted se povukao iz licitiranja za srpskog asa, ostao je Arsenal usamljen kao ponuđač koji je spreman ne samo da se dogovori sa Lacijom već da Sergeju poveri ulogu "Narednika" veznog reda koju ima u Rimu.

Komentari (0)

Sport