Fudbal

Tomislav Sivić: Dobili smo dva gola iz tunela, nedopustivo

Komentari

Autor: Euronews

10/07/2022

-

22:22

Tomislav Sivić: Dobili smo dva gola iz tunela, nedopustivo
Tomislav Sivić: Dobili smo dva gola iz tunela, nedopustivo - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Nije bilo lako u Radničkom da objasne ubedljiv poraz od Crvene zvezde, jer 0:4 ne odgovara igri tokom meča, a posebno ne broju stvorenih prilika.

Trener Tomislav Sivić je tačno zna šta želi na terenu, ali je posle meča odmah kritičkio istakao šta je bio uzrok ubedljivog poraza.

"Dobili smo dva gola iz tunela. U prvom i 46. minutu i to je nedopustivo. Druga stvar, imali smo pet sjajnih prilika, a morali smo da realizujemo bar dve-tri. Ne znam da li je neko napao Zvezdu kao mi ovde večeras, naš je problem što nismo šanse iskoristili. Zvezda je bolja ekipa od nas, čestitamo joj na pobedi. Mi ćemo igrati jedan dobar fudal, moramo da se iskorigujemo, jako dobro smo radili mnoge stvari, ali smo izgubili ubedljivo. Idemo dalje", rekao je Sivić.

Nišlije čeka u drugom kolu Paetizan, s tim da se meč igra na Čairu.

"Teško je psihički nositi to breme, teško je objasniti igračima da su dobro igrali a izgubili su 4:0. Nismo mi pravili raspored i samo  treba da istrajemo na ovom putu. Pokazali smo večeras da je naš put dobar, popravićemo stvari koje nam se dešavaju", širio jke optimizam Sivić.

Komentari (0)

Sport