Fudbal

Murinjo zove Ramosa u Romu: Portugalac hoće španskog štopera u svom timu

Komentari

Autor: Euronews

20/06/2021

-

12:38

Murinjo zove Ramosa u Romu: Portugalac hoće španskog štopera u svom timu
Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin, File - Copyright Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin, File

veličina teksta

Aa Aa

Novi trener Rome, Žoze Murinjo, želi da dovede španskog defanzivca, Serhija Ramosa u svoju ekipu.

Tridesetčetvorogodišnji štoper je nedavno napustio Real Madrid, posle 16 godina provedenih u njemu. Uprava kraljevskog kluba nije želela da prihvati uslove defanzivca, pa je usled toga došlo do rastanka.

Još uvek se ne zna gde će Ramos nastaviti karijeru, međutim, italijanski mediji prenose da je novi trener Rome, Žoze Murinjo veoma zainteresovan da ga dovede u svoj tim. Njih dvojica su sarađivali dok su bili u Realu i za to vreme napravili brojne uspehe i osvojili mnoštvo trofeja.

Pored Rome, bivšeg štopera Reala želi i Milan, ali i Pari sen Žermen, a fudbaler Parižana, Nejmar, je ranije izjavio kako mu je velika želja da igra sa Ramosom. Ipak, portugalski trener je, navodno, lično zvao Serhija i nagovarao ga da se preseli u Rim. Biće to težak zadatak za Romu, s obzirom na platu koju će Ramos tražiti, ali i na to što ostali klubovi sa kojim se takmiče, kao prednost imaju ušešće u Ligi šampiona.

Španski štoper je u protekloj sezoni u Primeri odigrao 15 utakmica i postigao dva gola, dok je za reprezentaciju nastupio 180 puta i zabeležio 23 pogotka.

Komentari (0)

Sport