Fudbal

Luka Jović četvorostruki strelac na debiju za Fiorentinu

Komentari

Autor: Euronews

12/07/2022

-

19:22

Luka Jović četvorostruki strelac na debiju za Fiorentinu
Luka Jović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ako se po jutru dan poznaje, Luka Jović i Fiorentina napravili su dobar spoj, jer je sprski napadač već u provj prijateljskoj utakmici protiv trečeligaša Real Vićence postigao čak četiri gola!

Bivši napadač Reala je ušao s klupe u nastavku meča i pokazao kakav je golgeter, spakovao je četiri komada (jedan iz penala) u pobedi od 7:0. Prvo je u 55. minutu napravljen penal nad njim koji je sam realizovao za prednost od 3:0. Zatim mu je Ikone petom asistirao u 69. minutu za 5:0, a Aleksa Terzić mu je sjajnim centaršutem sa leve strane omogućio da glavom i treći put zatrese mrežu u 79. minutu.

Tačku na "i" i prvi poker na debiju ubeležio je u 84. minutu kada mu je ostalo samo da poturi nogu i ubaci loptu u mrežu.

"Luka je igrač najvišeg nivoa, neko ko mora da reaktivira karijeru jer već duže vreme nije bio uključen u pun kapacitet igre. Mora da izbaci "vatru" koju ima u sebi. On može mnogo kad bude doveden u punu formu, značiće nam mnogo tada. Golovi moraju da dolaze od svih igrača, mi stvaramo mnogo prilika i trudićemo se da u novoj sezoni budemo efikasniji", istakao je trener Fiorentine Vinćnco Italijano posle meča.

 Ostale golove postigli su Gonzales, Pjeroci i Ikone.

Komentari (0)

Sport