Fudbal

Arsenal poslao ponudu za Sergeja: Lotito ga ne pušta za 50 miliona evra

Komentari

Autor: Euronews

14/07/2022

-

16:19

Arsenal poslao ponudu za Sergeja: Lotito ga ne pušta za 50 miliona evra
Sergej Milinković Savić - Copyright Massimo Paolone/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Arsenal je poslao u Laciju i ponudu za transfer Sergeja Milinkovića Savića. Prema informacijama "Korijere delo sport", "tobdžije" su spremne da plate 50 miliona evra u kešu i do 20 miliona evra kroz razne bonuse.

Predsednik Rimljana Klaudio Lotito je pre dva meseca istakao da će početi da razmatra samo one ponude koje počinju od 70 miliona evra i veruje se da će ovaj predlog Arsenala biti ekspresno odbijen.

Znaju u Londonu da je Lotito težak pregovarač, ali isto tako trener Mikel Arteta veruje da bi sa srpskim reprezentativcem kompletirao tim sposoban da igra značajniju ulogu u Premijer ligi i Evropi.

 

 

Sergej je imao razgovor sa trenerom Maurisijom Sarijem i mediji prenose da je iskusni stručnjak rekao igraču, a zatim i Lotitu da će dozvoliti transfer ali samo ako se on realizuje u neko skorije vreme kako bi mogao da pronađe zamenu i postavi drugačiju igru.

Srpski as ima ugovor sa Lacijom do juna 2024. godine i ovaj letnji, kao i onaj zimski prelazni rok su možda dva poslednja u kojem Lacio može da diktira uslove prodaje. Već narednog leta suočiće se sa činjenicom da igrač ulazi u poslednju godinu ugovora, pa će imati samo dve opcije: da produže ugovor sa njim ili da ga prodaju za cenu koja se nudi na tržištu.

Komentari (0)

Sport