Fudbal

Superliga Srbije: Zvezda protiv Kolubare može da pobegne Partizanu na "plus dva"

Komentari

Autor: Euronews

16/07/2022

-

11:56

Superliga Srbije: Zvezda protiv Kolubare može da pobegne Partizanu na "plus dva"
FK Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Ovog vikenda na programu je pet utakmica 2. kola Mozzart bet Superlige Srbije, od čega se njih tri igraju večeras od 20.00 časova.

U Novom Sadu će se odigrati gradski derbi između ekipa Mladost Gat i Vojvodine, TSC će na svom terenu dočekati ivanjički Javor, dok će na stadionu "Rajko Mitić" fudbaleri Crvene zvezde ugostiti Kolubaru.

Igrači aktuelnog šampiona će tako već na startu šampionata steći mogućnost da pobegnu Parizanu na "plus dva", budući da su crno-beli juče u Nišu osvojili samo jedan bod u duelu protiv Radničkog.

"Kolubara je odigrala korektnu utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca u prvom kolu, gd esu mogli da ostvare bolji rezultat od nerešenog. Kao celina i tim imaju jasne ideje, zajedno sa Dejanom Đurđevićem koji je takmičarski trener, kao i tokom karijere jedan borac, zna da motiviše, pripremi ekipu na najbolji način. Od cele ekipe Kolubare očekujem jak otpor. Nećemo moći da računamo samo na Radovana Pankova. Ohi se vratio u trenažni proces, odradio je dva treninga sa nama. Ne verujem da će početi utakmicu, ali da će imati minutažu to je sigurno", kaže uoči meča trener Zvezde Dejan Stankvić, dok njegov kolega Dejan Đurđević poručuje:

"Idemo na Marakanu da se pokažemo u lepom svetlu i ako se upiše jedan bod to bi bilo više nego značajno za nas. Da li je realno? Pa realno je da je Crvena zvezda apsolutni favorit, a realno je i da mi pokažemo neke dobre stvari. Velika je šansa za neke mlade, nove igrače da pokažu svoje znanje na velikoj srpskoj fudbalskoj sceni i zavrede pažnju od svih ljudi koji su u fudbalu i treba to iskoristiti na najbolji mogući način".

Mozzart bet Superliga Srbije, 2. kolo:

Petak

Novi Pazar - Čukarički 1:2
/Danoski 40 - Ivanović 30, Badamosi 88/

Radnički Niš - Partizan 20.00 3:3

/Mlađović 2, Dimić 50, Jovanović 55 - Nathp 13p, Urošević 71. Rikardo 90+6p/

Spartak ŽK - Radnik 20.00 (Arena sport 2)
/Bijelović 20, Srećković 49/

Subota 

Crvena zvezda - Kolubara 20.00

Mladost GAT - Vojvodina 20.00

TSC - Javor Matis 20.00

Nedelja

Radnički 1923 - Mladost L. 17.30

Napredak - Voždovac 20.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport