Fudbal

Stiglo pojačanje u napadu: Aleksandar Pešić se vratio u Zvezdu

Komentari

Autor: Euronews

16/07/2022

-

16:31

Stiglo pojačanje u napadu: Aleksandar Pešić se vratio u Zvezdu
Aleksandar Pešić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Pešić se vraća u Crvenu zvezdu, čime je ispunjena želja stručnog štaba crveno-belih da se pojača konkurencija u napadu iskusnim golgeterom. Zajedno sa njim očejkuje se u ponedeljak potpis ugovora još jednog Nišlije, talentovanog Stefana Mitrovića, prvotimca Radničkog.

Karagumruk, klub čiji je dres nosio Pešič u minuloj sezoni prihvatio je ponudu od 800 hiljade erva uz bonuse od 300 hiljade evra pa će provereni napadač posle četiri godine ponovo obući crveno-beli dres..

Na Zvezdinoj premijeri nove sezone protiv niškog Radničkig prošlog vikenda gost na stadionu "Rajko Mitić" bio je upravo Pešić kada je razgovarao sa rukovodstvom kluba i šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem o povratku u klub.

Zvezda je ispunila zahteve Karagumruka, a trener Dejan Stanković, uz Ohija i Pavkova, u napadu uskoro može da računa i na Pešića.

Izvesno je da će crveno-beli Ibrahima Mustafu poslati na pozajmicu u niški Radnički, njemu će se na Čairu najverovatnije pridružiti Nemanja Motika ili Vladimir Lučić.  

Komentari (0)

Sport