Fudbal

Bolji smo od Gzire, verujem u prolaz, ali onakvi padovi su nedopustivi. Tomislav Sivić ljut posle remija na Malti

Komentari

Autor: Euronews

22/07/2022

-

11:53

Bolji smo od Gzire, verujem u prolaz, ali onakvi padovi su nedopustivi. Tomislav Sivić ljut posle remija na Malti
Bolji smo od Gzire, verujem u prolaz, ali onakvi padovi su nedopustivi. Tomislav Sivić ljut posle remija na Malti - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Imali su igrači Radničkog sigurno vođstvo 1:0 protiv Gzire u prvom meču 2. kola kvalifkacija za Ligu konferencija, a onda su dozvolili sebi da prime dva gola i tek u finišu meča izbegnu poraz.

To je nešto što je mnogo naljutilo trenera Tomislava Sivića, koji ne može da shvati kako su njegovi igrači ispustili kontrolu nad utamicom.

"Odigrali smo tešku utakmicu, znali smo da će biti teško i nezgodno. Međutim, sve je bilo u našim rukama. Dobro smo otvorili meč, u prvom poluvremenu možda mogli da damo još gol ili dva, a onda smo iz jedne potpuno kontrolisane utakmice, po ko zna koji put, napravili problem i sami sebi dali golove", sumirao je utiske nakon jučerašnjeg meča Sivić.

Šef stručnog štaba Nišlija priznaje da su padovi u igri koje je imao njegov tim na Malti nešto što klub renomea Radničkog ne bi smeo da ima, ali veruje da će ovoga puta one proći nekažnjeno i da će njegovi igrači izboriti plasman u nastavak takmičenja.

"To je nestvarno i takvi kiksevi su nedopustivi. Ekipa je u finišu pokazala karakter i vratila se. Definitivno smo bolji tim od Gzire, ali moramo ozbiljno da shvatimo revanš i ne sumnjam da ćemo proći dalje", rekao je Sivić.

Revanš meć na proghramu je u četvrtak u Nišu, a u slučaju da se plasiraju u dalji tok takmičenja Nišlije će igrati protiv austrijskog Volfsbergera.

Komentari (0)

Sport