Fudbal

Real preslišao Juventus, Vlahović bez lopti a "Dama" će morati u šoping

Komentari

Autor: Euronews

31/07/2022

-

08:45

Real preslišao Juventus, Vlahović bez lopti a "Dama" će morati u šoping
Real preslišao Juventus, Vlahović bez lopti a "Dama" će morati u šoping - Copyright Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

veličina teksta

Aa Aa

Real Madrid je u generalnoj probi za start sezone i meč Superkupa Evrope protiv Ajntrahta 10. avgusta bio uverljiv protiv Juventusa i pobedom od 2:0 pokazao da je potpuno spreman. "Stara dama" je na drugoj strani dobila potvrdu da bez Pola Pogbe i Federika Kjeze nema ni ideju u igri, pa samim tim nije opasna u napadu i da će u narednih 10 dana morati u šoping po dvojicu pravih igrača u veznom redu.

Vezni red Reala je tokom svih 90 minuta dominirao, konotrlisao meč i lako ga dobio. Golgeter Juventusa Dušan Vlahović (igrao 64 minuta) je bio daleko od gola, bez pravih lopti pa se utopio u poznatu sliku s kraja prošle sezone kada je italijanski tim protiv mnogo slabijih ekipa nego što je Real delovao neubedljivo.

 

 

Danilo je igrao desnog beka za Juve, ali to mu očigledno nije pava pozicija, pa je uz tri individualne greške naparavio penal nad Vinisijusom koji je Karim Benzema u 19. minutu pretvorio u vođstvo. U nastavku je Asensio iskoristio pas Hezusa Valjeha u 69. minutu i postavio konačnih 2:0.

Real Madrid: Kurtoa - Karvahal, Militao, Alaba, Mendi - Modrić, Kazemiro, Kros - Vallevrede, Benzema, Vinisjus Žunior. Igrali su još od 64. minuta: Asensio, Kamavinga, Sebaljos, Načo, Azar, Lukas Vaskez, Rodrigo, Ridiger (od 46.), Čuameni, Valjeho.

Juventus: Perin - Danilo, Bonući, Bremer, Aleks Sandro - Zakarija, Lokateli, Fanjoli - Di Marija, Vlahović, Kin. Igrali su još od 64. minut: Pelegrini, Gati, Rugani, De Grasa, Kvadrado, Rovelja, Barberi, Kudrig, Pinsoljo, Ake.

Komentari (0)

Sport