Fudbal

Tvente jeste favorit, ali verujemo u sebe: "Brđani" se ne predaju

Komentari

Autor: Euronews

04/08/2022

-

10:02

Tvente jeste favorit, ali verujemo u sebe: "Brđani" se ne predaju
Tvente jeste favorit, ali verujemo u sebe: "Brđani" se ne predaju - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Jesu fudbaleri Tventea favoriti u večerašnjem prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije (20, TV Arena 1 Premium), ali u taboru Čukaričkog ne žele da se predaju.

Tim sa Banovog brda ovaj duel ne može da igra na svom terenu, pa će Holanđane ugostiti na stadionu Partizana, gde su i ranijih godina uspevali da ostvare dobre rezultate.

"U goste nam dolazi atraktivan rival, koji se takmiči u jakoj ligi, brzo se transformišu i mogu da vam naprave mnogo problema. Imaju zaista ogran kvalitet, ali poseudju i svoje mane koje ćemo mi pokušati da isoristimo", kaže uoči susreta u Humskoj trener Čukaričkog Dušan Kerkez.

Šef stručnog štaba Čukaričkog naglašava da veruje u svoj tim, ali ne propušta priliku da naglasi koliko je u ovakvim utakmicama važno biti koncentrisan, jer i najmanja greška može skupo da vas košta.

"Igrači su motivisani, spremni da pokažu koliko mogu i ovo je prava prilika da Srbije i Evropa vide kvalitet Čukaričkog. Verujem kako možemo da obezbedimo prolaz dalje, ali moramo sve vreme da budemo koncentrisani i realni", naglasio je Kerkez.

Komentari (0)

Sport