Fudbal

Trener Radničkog iz Niša podneo ostavku nakon poraza od Novog Pazara

Komentari

Autor: Euronews

12/08/2022

-

20:49

Trener Radničkog iz Niša podneo ostavku nakon poraza od Novog Pazara
Trener Radničkog iz Niša podneo ostavku nakon poraza od Novog Pazara - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Tomislav Sivić podneo je ostavku na mestu trenera Radničkog iz Niša na konferenciji za medije posle poraza od Novog Pazara - 3:1.

Nakon remija sa Partizanom, sve je krenulo nizbrdo po iskusnog stručnjaka, koji je posle eliminacije od Gzire sa Malte u kvalifikacijama za Ligu konferencija, nastavio sa lošim rezultatima i u domaćem prvenstvu.

Radnički ne zna za pobedu ove sezone, nalazi se trenutno na 14. mestu tabele sa dva osvojena boda, a odgovornost za neuspeh tima sa juga Srbije preuzeo je sada već bivši trener Nišlija. 

"Do sada smo igrali nesrećne utakmice, ali sada to nije bio slučaj. Glave su nam došle skandalozne individualne greške, ne može kapiten da izgubi loptu na 20 metara kao što se desilo pre prvog gola. Drugi gol je bila još veća greška Tolordave, ko zna koja po redu, takav pas ne može da se daje sa dvojicom igrača na leđima. Ponovo smo sami sebi davali golove, igrali smo loše, po prvi put nisam video strast kod igrača", rekao je Sivić i dodao:

"Ja sam odgovoran, ove greške su previše, Radničkom je potrebno nešto mnogo jako da ga prodrma, ne bežim od odgovornosti jer trener je taj koji treba da odgovara i da ide. Da dođe neko ko će bolje da uradi. Ovo danas je bilo sramno i ja se stidim današnje igre, žao mi je niške publike. Čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi" - rekao je Sivić i poželeo sreću Radničkom i Novom Pazaru u nastavku Super lige Srbije.

Komentari (0)

Sport