Fudbal

Remi Fulama i Vulvsa: Mitrović promašio pobedu sa penala

Komentari

Autor: Euronews

13/08/2022

-

18:13 >> 20:07

Remi Fulama i Vulvsa: Mitrović promašio pobedu sa penala
Aleksandar Mitrović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Fulama odigrali su bez golova na gostovanju Vulverhemptonu u drugom kolu Premijer lige. Londonski tim je uprkos nešto slabijem izdanju mogao da dođe do pobede u finišu utakmice, ali je Aleksandar Mitrović promašio penal.

Domaćin je tokom čitavog duela bio bolji rival na terenu, stvorio je više prilika, u nekoliko navrata Neto je ozbiljno ugrozio gol rivala, ali je nedostajalo koncentracije u završnici, pa su obe ekipe podelile bodove.

Vulfsi su već na startu mogli da dođu do prednosti, kada su u 4. minutu propustili dve velike šanse. Najpre je pomenuti Neto zapretio po levom boku, da bi se potom Hvang našao "oči u oči" sa golmanom Rodakom, koji se odlično snašao u obe situacije.

U nastavku duela vodila se velika bitka na sredini terena, uz nešto veću inicijativu domaćina, koji je u 54. minutu mogao do slavlja, ali je Gibs-Vajt promašio prazan gol sa pet metara.

Od tog trenutka, nije bilo uzbuđenja sve do 80. minuta, kada je sudija pokazao na belu tačku posle nepretne reakcije Norija.

Odgovornost je prezeo Aleksandar Mitrović, ali je njegov pokušaj pročitao golman Žoze Sa, koji ruku na srce, nije imao previše posla danas.

Komentari (0)

Sport