Fudbal

Zvezda deklasirala Voždovac: Tri asistencije i gol Ivanića

Komentari

Autor: Euronews

14/08/2022

-

00:04 >> 02:36

Zvezda deklasirala Voždovac: Tri asistencije i gol Ivanića
Ivanić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Voždovac na svom terenu 4:0 u šestom kolu Mozzartbet Superlige. Igrač utakmice je bio Mirko Ivanić, koji postigao gol i zabeležio tri asistencije.

Da će izabranici Dejana Stankovića bez problema opravdati ulogu favorita, mogli smo da naslutimo već nakon osam minuta, kada su stekli dva gola prednosti.

Mrežu Voždovčana načeo je Pešić u trećem minutu, posle odlične asistencije Ivanića po desnom boku, odakle je na identičan način ubrzo proigrao Bukarija na petercu za 2:0.

Od tog trenutka, tempo utakmice je opao, Zvezda je i dalje imala loptu u nogama, ali nije napadala sa dovoljno intenziteta kao što je bio slučaj na početku susreta.

Dva brza, a može se reći i naivno primljena gola, kao da su razmrdala Voždovčane, koji su u nekoliko navrata u drugom poluremenu, preko Hajdina i Purtića pripretili Borjanu, međutim nedovoljno dobro da bi se savladao kapiten crveno-belih.

Zvezda je u nastavku utakmice održavala stečenu prednost iz osmog minuta, a većih uzbuđenja nije bilo sve do 84. minuta kada je El Fardu Ben, iskoristio grešku golmana rivala i postigao prvi gol ove sezone. Treću asistenciju zabeležio je Ivanić, koji se ubrzo upisao i u listu strelaca.

Crveno-beli će u narednom kolu igrati protiv Čukaričkog, dok će Voždovac odmeriti snage sa Kolubarom.

 

Komentari (0)

Sport