Fudbal

Trener Makabija pred Zvezdu: Protivnik jeste jak, ali igraćemo svoju igru

Komentari

Autor: Euronews

17/08/2022

-

09:40

Trener Makabija pred Zvezdu: Protivnik jeste jak, ali igraćemo svoju igru
Trener Makabija pred Zvezdu: Protivnik jeste jak, ali igraćemo svoju igru - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Trener Makabija iz Haife, Barak Baher, govorio je uoči susreta sa Crvenom zvedom.

Izraelski i srpski klub će u Haifi odmeriti snage u okviru prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona.

Makabi je u trećem kolu izbacio Apolon, kada je kod kuće slavio sa 4:0, dok je na Kipru poražen rezultatom 2:0:

"Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i rano postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome", rekao je Baher.

Pažnju sa sutrašnjeg duela Izraelcima je delimično odvukla činjenica da njihov zahtev o odlaganju prvenstvene utakmice protiv Šahnina odbijen te će u subotu, između dve utakmice sa Crvenom zvezdom, početi prvenstvenu trku:

"Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu".

Jedan od glavnih aduta Makabija, Šaron Šeri, se oporavio od povrede i biće spreman za duel sa crveno-belima:

"Trener nas je pripremio za naredni duel i predočio nam sve detalje vezane za rivala. Spremni smo za utamicu i uživamo u trenutku. Svi znaju moje kvalitete, ali lično najviše volim kada doprinesem da saigrači budu bolji. Sanjam velike snove i samo tako je moguće ostvariti ciljeve, a ovo je jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. Učiniću sve kako bismo prošli u grupnu fazu. Motivacija je velika, ovo sam dugo čekao", rekao je Šeri.

Meč ja na programu u sredu od 21.00 (TV Arena 1 premium).

Komentari (0)

Sport