Fudbal

Dejan Stanković posle poraza u Haifi: Žao mi je što nismo ostvarili bolji rezultat

Komentari

Autor: Euronews

17/08/2022

-

23:13 >> 23:14

Dejan Stanković posle poraza u Haifi: Žao mi je što nismo ostvarili bolji rezultat
Dejan Stanković posle poraza u Haifi: Žao mi je što nismo ostvarili bolji rezultat - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda se iz Izraela vratila poražena, a imala je prednost na poluvremenu. Zato trener Dejan Stanković nije bio zadovoljan porazom od Makabija 3:2.

"Teška utakmica, zahtevna, sa preokretima. Da vadim detalje vruće glave teško je. Rekli smo i pre meča da nema favorita. Utakmica je mogla da ode i na jednu i na drugu stranu. Žao mi je što nismo napravili bolji rezultat, vratili smo se posle njihovog vođstva, poveli. Imali smo i još neke prilike. Žao mi je što smo primili brzo dva gola u nastavku, ali oni su igrali kod kuće, imaćemo mi 50.000 navijača u revanšu. Nisu nas uhvatili na spavanju, bio je dosta jak fudbal, ritam, ozbiljan rival. Mogli smo da budemo koncetrisaniji, mogli smo smo bolje i zato nisam zadovoljan. A, opet bila je to utakmica gore-dole, mogla je da ode i na našu stranu", rekao je Stanković za TV Arena sport.

Vodila se i taktičku borba dvojice trenera.

"Nije bilo lako, nije ni momcima. Imali su pritisak, teško je bilo za igranje, morao je da se radi prljav posao koji se ne vidi. Ritam je bio jak, Liga šampiona, ako ne pokriješ prostor uđeš u problem. Imaćemo nestvarnu podršku u beogradu, ne može lako da se uđe u Ligu šampiona. Nije nikad bilo lako. Da smo mogli sa boljim rezultatom da se vratimo - jesmo, ali moglo je i sa lošijim." 

Bukari je tražio izmenu zbog povrede.

"Bila je prinudna izmena, ali imamo 90 minuta možda i više. Zvezda je navikla da okrene situaciju u svoju korist kad mnogi sumnjaju i kada je mnogo teško", najavio je nastavak borbe Stanković.

Revanšp se igra 23. avgusta od 21.00 čas (TV Arena Premium 1) na stadionu "Rajko Mitić". Prema propozicijama ne važi gol u gostima.

Komentari (0)

Sport