Fudbal

Katai pred Makabi: Marakana je prednost, očekujem maksimalnu podršku

Komentari

Autor: Euronews

22/08/2022

-

12:18

Katai pred Makabi: Marakana je prednost, očekujem maksimalnu podršku
Katai - Copyright facebook.com/FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Revanš meč između Crvene zvezde i Makabija iz Haife biće odigran sutra od 21 čas (Arena 1 Premium), a očekivanja pred utakmicu u kojoj crveno-beli žele da nadomeste 3:2 iz prvog susreta, izneo je Aleksandar Katai.  

"Marakana je prednost i mi se nećemo uplašiti pred našim navijačima. Očekujem pun stadion, maksimalnu podršku, a ostalo je na nama da uradimo na terenu i stignemo rezultat", počeo je Katai.

Veruje Katai sutra da će biti pravi. 

 
"Nije sve bilo po planu kako smo zamišljali što se tiče rezultata, izuzev ove utakmice sa Makabijem. Do tada je bilo idealno, jer smo sve pobedili u prvenstvu i prošli Pjunik. Što se moje igre tiče, ona nije toliko bitna kada su rezultati tu, ali nadam se da ću sutra biti stari Katai. Znači nam Bukari, njegova brzina plaši protivnike. Zatvarali su našu levu stranu, ali smo i po desnom boku prilično opasni", istakla je Zvezdina desetka.

Dodao je da očekuje pune tribine i atmosferu za pamćenje.

 
"Drago nam je zbog interesovanja za utakmicu, a lepše je igrati pred punim stadionom nego kad dođe 10, 15 hiljada ljudi. Atmosfera će biti dobra, navijanje odlično, a želja svakog igrača je da igramo pred punim stadionom", podvukao je Katai.

Komentari (0)

Sport