Fudbal

Zvezda promovisala novog trenera: Miloš Milojević obećao osvajanje šampionske titule

Komentari

Autor: Euronews

27/08/2022

-

13:32

Zvezda promovisala novog trenera: Miloš Milojević obećao osvajanje šampionske titule
Miloš Milojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Izenanadni odlazak Dejana Stakovića s klupe Crvene zvezde nije mngoo poremetio aktuelnog šampiona države, koji je već danas predsatavio njegovog naslednika, a to je, baš kao što je i najavljeno, nekadašnji Stankovićev pomoćnik Miloš Milojević.

Prema rečima generalnog direktora crveno-belih, Zvezdana Terzića, ugovor je potisan na godinu dana, uz opciju da se u slučaju osvajanja šampionske titule automatski produži na još 12 meseci.

"Želim, pre svega, da se zahvalim Dejanu Stankoviću koji je otišao kao pobednik. Juče nam je saopštio da ide i zamolio nas je da ga ne ubeđujemo da promeni odluku, jer je njegova odluka konačna. Iza nas su tri prelepe godine, hvala mu na svemu i vrata kluba su mu uvek otvorena", rekao je Terzić, a zatim dodao:

"Njegov naslednik će biti Miloš Milojević koji je dete kluba i kojeg smo mi u Zvezdi već dugo pripremali da jednog dana preuzme ovu ulogu. Razgovarali smo, on je svestan šta se od njega očekuje i poručio nam je da se osvajanje titule ne dovodi u pitanje".

Pre nego što je krenuo da priča o planovi za budućnost, Milojević se takođe, dotakao Dejana Stankovića.

"Hvala Dekiju na svemu. Što me je doveo u Zvezdu, zatim uslišio moju želju da radim samostalno i sada kad je otišao, takođe, mi je dao blagoslov da ga nasledim. Za mene je čast da budem ovde, situacija je takva kakva jeste, ali verujem da ćemo uspeti da nastavimo sa serijom dobrih rezultata koje Zvezda ostvaruje poslednjih godina", rekao je Milojvić

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde je naglasio da će u njegovom timu ostati Nenad Milijaš, a da se užurbano traže pvi pomoćnik, trener golmana i kondicioni trener.

Milojević je prvu utamicu na klupi Zvezde imati već večeras protiv Javora (20.30, TV Arena 1 Premium).

Komentari (0)

Sport