Fudbal

Kapiten Fulama nasmejao novinara: Mitar je "životinja", dobro da igra za nas a ne protiv nas

Komentari

Autor: Euronews

31/08/2022

-

09:40

Kapiten Fulama nasmejao novinara: Mitar je "životinja", dobro da igra za nas a ne protiv nas
Aleksandar Mitrović - Copyright Tanjug/Adam Davy/PA via AP

veličina teksta

Aa Aa

Fulam je na krilima i uz peti ovosezonski gol Aleksandra Mitrovića srušio Brajton 2:1 i nastavio da beleži veoma dobre rezultate ove sezone u Premijer ligi.

Kapiten Tim Rim je posle meča nasmejao britanske novinare komentarišući igru Mitrovića.

"Igrati sa Mitrom je sjajno. Ali, trenirati sa njim i protiv njega nije tako lepo. On je životinja i neverovatno jak čovek. Srećom, igra za nas a ne protiv nas", istakao je Rim.

Hvalio je svog napadača i trener Marko Silva.

"Mitar je neverovatan. On nije nama samo golgeter. On je mnogo više i za tim i za klub. Ponovo je postigao ključni gol. Za njega je veoma važno da oseća podršku ekipe, radi krvavo na terenu bez lopte", istakao je Silva.

Pobeda je iskovana uz mnogo truda.

"Velika tri boda za nas. Imali smo dobru osnovu, gurali smo do kraja, neće se niko naigrati na Krejven Kotidžu. Prvi gol Mitroviča je bio preloman, ubrzo smo srtećno postigli i drugi. Oni su brzo odgovorili, a mi smo samo morali da budemo smireni. Niko nije paničio, odreagovali smo dobro i zadovoljili navijače koji su nam velika podrška. Bili su kao i obično fantastični. Međutim, Premijer liga je duga, moraćemo mnogo toga da dokažemo ove sezone", zaključio je Rid.

Komentari (0)

Sport